2016’DA GÖKYÜZÜ

21 Ekim 2015 tarihinde saat 20:00’da “2016’da Gökyüzü” adlı bir webinar yapılacaktır. 2 saat sürecek olan webinar astrolog Devrim Dölen tarafından dernek üyelerine ücretsiz verilecektir.

Kayıt olmak için astrolojidernegim@gmail.com adresine lütfen mail atınız.

Astroloji Derneği

Devrim DÖLEN hakkında: 3 Mart 1977 İstanbul doğumludur. Amerika’da ve Türkiye’de faliyet gösteren çeşitli astroloji ve istatistik gruplarıyla birlikte, profesyonelliğe adım atmadan 22 yılını astroloji araştırmalarına verdi. 1999 yılından itibaren bunların bazılarını hakemli dergilerde, bazılarını da internet aracılığıyla paylaştı.

İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde Türkiye’de ilk defa YÖK onaylı astroloji eğitmenliği yapmıştır.

1999 senesinde kurulan Gizemciler grubunun kurucuları arasındadır. 2001 yılında kurulan, astrolojiyle ciddi anlamda ilgilenen ve ücretsiz astroloji kursu veren Türkiye’deki ilk Türkçe topluluklardan Astroloji ve Astro-Gunluk gruplarının da moderatörlerinden birisi olan Dölen, 10 yılı aşkın süredir tanıdığı Devrim Yılmazer ve Hakan E. Kayıoğlu ile birlikte 2010 yılında astroturkiye.com sitesinin 3 kurucusundan biri oldu. 2011 yılında ise Devrim Yılmazer’le birlikte Zodyak Astroloji Yayınevini kurmuştur. Halî hazırda İstanbul, İzmir ve online sınıfları devam etmekte, çeşitli kitap ve araştırma projeleri bulunmaktadır.